Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Važno!

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. 
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.


 

>
Banja Eržebet – Morahalom

Banja Eržebet – Morahalom

Morahalom je mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km od Segedina. Ovaj gradić ima oko 6.000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske.

Banja je locirana u blizini centralnog parka čije rastinje doprinosi miru i relaksaciji gostiju. Godine 1999. vode banje su dobile medicinsku kvalifikaciju. Voda izbija sa 660 m dubine topla je 39.5°C i ima alkalno-hidrogenskokarbonatski karakter, tako da je pogodna da se koristi kako za kupanje tako i za piće.

Kupanje se posebno preporučuje kod upala, reumatskih oboljenja, lečenja oboljenja kičme kao i kod ginekoloških upalnih procesa, dok se pijenje vode koristi za tretmane zubnog karijesa i gastrointestinalnih oboljenja.

Banja Morahalom nije samo medicinski centar. Ona je više od toga. Pruža mogućnost  zabave, uživanja i dobrog provoda za čitavu porodicu – od najstarijih do dece. Ukupno 22 bazena, 13 zatvorenih i 9 otvorenih bazena, ukupne vodene površine 2.200 m2, pune isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Privlačnim ih čine ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, tuš i vodopadi sa raznim elementima. Tu su i kupka uživanja, porodični tobogan, bazen za decu, đakuzi, velika lopta talasa, hodnik talasa, hidromasažna kabina, saune, masažne kade, fitnes hala, masaža i glinena maska za telo, solarijum i kozmetika.

Tokom zime rade svi zatvoreni i dva otvorena bazena.

A za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa kao i desetak restorana brze hrane i caffea.

Ukoliko niste u mogućnosti da banju posetite u sopstvenoj režiji, ne očajavajte. Naša agencija nudi jednodnevne izlete do Morahaloma.

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojim bazenima, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste i cele godine očekuje svoje goste.

Za kompletnu ponudu kontaktirati agenciju