Važno!

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. 
Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

>
Banja Eržebet – Morahalom

Banja Eržebet – Morahalom

Morahalom je mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km od Segedina. Ovaj gradić ima oko 6.000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske.

Banja je locirana u blizini centralnog parka čije rastinje doprinosi miru i relaksaciji gostiju. Godine 1999. vode banje su dobile medicinsku kvalifikaciju. Voda izbija sa 660 m dubine topla je 39.5°C i ima alkalno-hidrogenskokarbonatski karakter, tako da je pogodna da se koristi kako za kupanje tako i za piće.

Kupanje se posebno preporučuje kod upala, reumatskih oboljenja, lečenja oboljenja kičme kao i kod ginekoloških upalnih procesa, dok se pijenje vode koristi za tretmane zubnog karijesa i gastrointestinalnih oboljenja.

Banja Morahalom nije samo medicinski centar. Ona je više od toga. Pruža mogućnost  zabave, uživanja i dobrog provoda za čitavu porodicu – od najstarijih do dece. Ukupno 22 bazena, 13 zatvorenih i 9 otvorenih bazena, ukupne vodene površine 2.200 m2, pune isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Privlačnim ih čine ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, tuš i vodopadi sa raznim elementima. Tu su i kupka uživanja, porodični tobogan, bazen za decu, đakuzi, velika lopta talasa, hodnik talasa, hidromasažna kabina, saune, masažne kade, fitnes hala, masaža i glinena maska za telo, solarijum i kozmetika.

Tokom zime rade svi zatvoreni i dva otvorena bazena.

A za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa kao i desetak restorana brze hrane i caffea.

Ukoliko niste u mogućnosti da banju posetite u sopstvenoj režiji, ne očajavajte. Naša agencija nudi jednodnevne izlete do Morahaloma.

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojim bazenima, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste i cele godine očekuje svoje goste.

Za kompletnu ponudu kontaktirati agenciju